سئو چیست؟
سئو یا SEO مخفف Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است که سبب ارتقای رتبه یک سایت در موتورهای جستجو گر می شود.
امروزه با آسان شدن امکان اتصال به اینترنت با هر لپ تاپ یا تلفن همراه هر چیزی که به ذهنمان میرسد را میتوانیم در گوگل جستجو کنیم و درباره آن اطلاعات کسب کنیم. با محصولات و خدمات افراد و شرکتها آشنا شویم و خیلی راحت تر و سریع تر از گذشته نیازهایمان را رفع کنیم.
بهینه سازی سایت در واقع مجموعه تکنیک ها و استراتژی هایی است که در پی آن میتوان یک سایت را در صفحه اول جستجو ها مشاهده کرد.
هر چقدر که سایت شما بالاتر باشد ترافیک بیشتری به سایت شما وارد میشود و با بالا بردن نرخ تبدیل سایت شما میتوانید به فروش و درآمد خوبی نسبت به رقبایتان برسید.
سئوی On-page
بهینه سازی داخلی یا On-page SEO بیانگر اصول پیاده شده بر وب سایت است. به عبارت دیگر مجموعه اقداماتی است که روی خود سایت انجام میشود. که از جمله آن بهینه سازی محتوا، عناوین، کلمات کلیدی، برچسبهای متا، سرعت لود شدن سایت و … است. سئوی آنپیج بسیار اهمیت دارد زیرا الگوریتم های گوگل همواره در حال ارزیابی سایت ها هستند تا رتبه ی آنها را تغییر دهند و محتویات یک سایت بر این امر موثر است.
سئوی Off-page
سئوی Off-page در واقع به مجموعه اقداماتی گفته می شود که در خارج از یک سایت انجام میشود و هدف آن نیز ارتقای رتبه سایت در موتورهای جستجوگر است. به وسیله این نوع از بهینه سازی میتوان به قدرت، اعتبار و محبوبیت افزایش محبوبیت دست یافت.
سئوی Local
با توجه به محبوبیت فضای مجازی و افزایش داد و ستد ها در این فضا، بسیاری از فروشنده ها نیاز به حضور فعالانه در دنیای دیجیتال را احساس کرده اند. در فروش های اینترنتی بهتر است از بهینه سازی local استفاده شود. با استفاده از سئوی محلی می توان اقدام به بازاریابی و تبلیغات محلی کرد یعنی فروشی هدفمند داشت به طور مثال یک رستوران برای افزایش مشتریان خود باید از بهینه سازی محلی استفاده کند زیرا تنها افراد مختص به آن منطقه می توانند از خدمات آن رستوران بهره ببرند.
محتوا
یکی از مهمترین بخش های بهینه سازی سایت تولید محتوای استاندارد است. محتوا در ارتقای جایگاه سایت بسیار اثرگذار است بنابراین باید از محتواهای مرتبط، جامع، گویا و با کلمات کلیدی مناسب استفاده کرد. محتوا تنها به متن محدود نمیشود و به هر آنچه که می تواند بیانگر یک مطلب باشد اطلاق می شود پس فیلم، عکس، پادکست و … همگی زیرمجموعه محتوا به حساب می آیند. در این راستا نباید از کلمات کلیدی غافل شد و بهتر است از کلمات کلیدی پر کاربرد و با چگالی مناسب استفاده کرد.
تجربه کاربری
یکی از معیارهای ارزیابی موتورهای جستجو گر در تعیین رتبه سایت ها، تجربه کاربری است. تجربه کاربری در واقع میزان رضایت کاربران از حضور در صفحه یک سایت است که بر اساس میزان جستجو و میزان ماندگاری در صفحه تعیین می شود. در واقع هدف از طراحی سایت انتقال مفید و سریع مطالب جستجو شده به کاربر است پس باید یک سایت بگونه ای بهینه سازی شود که به این هدف دست یابد.
اهمیت سرعت سایت
یکی از عوامل تاثیرگذار بر رضایت کاربران سرعت سایت است. هر چه کاربر زمان کمتری را صرف لود شدن مطالب کند بیشتر از خدمات سایت راضی می ماند. لازم به ذکر است سرعت سایت در رتبه بندی های گوگل بسیار شاخصه ی مهمی است و در ارزیابی ها همواره مورد سنجش قرار می گیرد.
شبکه های اجتماعی